Grythyttans Gästgivaregård

Posted by | Posted in Konferenstips | Posted on 11-02-2009

Det finns några mer eller mindre livsnödvändiga ingredienser som är helt avgörande för om en konferens ska bli lyckad eller inte. Maten på Grythyttans Gästgivaregård är ett sådant exempel. Allvarligt talat, hur kul är det att avsluta en intensiv dag fylld av möten och seminarier med en varm korv med mos i en korvkiosk i duggregn och svinkyla? Hela gnistan för konferensen skulle försvinna i ett nafs i ett sådant scenario.

Nej, den fundamentala grundstenen för en konferens är maten som serveras morgon, middag och kväll. Det är långt viktigare än vad någon anar att maten på en konferensanläggning är både vällagad med äkta råvaror och smakar gott. Konferens Karlstad, kockarna och den övriga kökspersonalen är konferensanläggningens verkliga hjältar.

Grythyttans Gästgivaregård kan skryta med att ha två av Sveriges vassaste kockar på sin avlöningslista. Fredrik Hedlund tävlar för Svenska Kocklandslaget och Ann-Sofie Jansson ingår i Team Milko när de inte slamrar med grytorna i köket på Grythyttans Gästgivaregård. Dessa två kocktalanger är var för sig en förklaring till varför maten smakar så bra i Grythyttan. Har Du tänkt boka konferens i Örebro med omnejd är tipset därför att boka den på Grythyttans Gästgivaregård.