Konferens på Lidingö

Lidingö är en av Sveriges mest konferenstäta platser med flera av de mest omtalade och hyllade kursgårdarna och mötesplatserna! Konferens- event och möten har blivit allt mer framträdande i flertalet verksamheter, men att hitta rätt lokal för sin satsning är inte självklart. Det som gjort Lidingö till en unik mötes-ö handlar om det utmärkta läget. Med bil tar man sig in till Stockholm på omkring 20 minuter. Dessutom kan man ta sig ut till öns anläggningar med båt om man vill ha en bra start på sina möten och bjuda på en komplett upplevelse!

Hitta rätt konferensanläggning på Lidingö

Mötesbranschen.se har gått in för att ta helhetsgrepp på mötesbranschen och har tveklöst blivit en resurs för mötesbokare och arrangörer. Via hemsidan finner man nu en sammanställning av Lidingö som konferensområde! Kontaktuppgifter till anläggningar, beskrivning av färdvägar, aktiviteter och information som kan underlätta och förbättra konferensresan.

Att boka konferens är någonting som ofta görs hastigt och man behöver allt som oftast tillgång till ett rikt utbud med kort varsel. Via mötesbranschen.se kan du hitta all den fakta du söker. Vissa av personerna bakom anläggningarna, Johan Hjort – Högberga b.la, är också skribenter på webbplatsen och delar med sig av erfarenhet och kunskap inom event- och konferens.

Läs guiden om Konferens på Lidingö hos Mötesbranschen!