Konferens Stockholm – Summit Konferens & Event

Posted by | Posted in Konferenstips | Posted on 13-02-2009

Summit Konferens & Event är en av Stockholms ledande aktörer på marknaden. Med inte mindre än fyra lokaler på olika platser i Stockholm har Summit tagit ett helhetsgrepp på konferens- och eventmarknaden i den kungliga huvudstaden. Planerar Du att boka konferens i Stockholm bör Du rikta blickarna mot Summit. Där finns nämligen lokaler för alla konferenser och möten – såväl stora som små.

Vid Solna Strand, ett stenkast från tunnelbanan och Bromma flygplats, ligger Summits största anläggning – Solna Gate. På 1600 kvadratmeter ryms tolv helt nyrenoverade konferensrum varav en hörsal för 255 personer. Möteslokalerna skapar en spännande och kreativ miljö för företaget. Perfekt för styrelsemöten, kick-off, mindre mässor, kundmöten, interna utbildningar eller seminarium – boka konferens i City. Man kan även erbjuda möjligheten att hålla stora evenemang i Orangeriet med dess jättelika olivträd. Orangeriet vetter ut mot Solna Gates terrass och dess glasväggar ger en känsla av rymd och natur.

De tekniskt fullbordade konferensrummen är namngivna efter olika tv-program och är även gestaltade efter dessa. Ett unikt konferensrum som finns till hands är Desperate Houswives, där väggarna utgörs av whiteboardtavlor. Detta rum är perfekt för kreativa möten och nyskapande. Den stora hörsalen Parlamentet passar utmärkt för större möten. I denna rymliga lokal finns det möjlighet att bygga scener, reglera ljussättning eller varför inte en biosalong med sin enorma projektorduk.