Romantisk weekend

Posted by | Posted in Konferenstips | Posted on 20-01-2009

Många hotell och spa-anläggningar erbjuder sina gäster något man kallar romantisk weekend, ett veckoslutspaket som helt enkelt riktar sig till älskande par och innehåller allt det där lyxiga och romantiska som vår vanliga gråa och trista vardag är så utfattig på. En romantisk weekend kan se ut på lite olika sätt beroende på vilket hotell eller spa man väljer och var någonstans i vårt avlånga land som anläggningen är belägen. Dock finns det några inslag som är gemensamma för nästan alla romantiska weekendpaket oavsett hotell eller anläggning.

Romantisk weekend paket

Vid ankomst till hotellet bjuds du och din livskamrat på te med hembakta scones. När ni sedan checkar in på ert rum välkomnas ni av, förutom en skön dubbelsäng och fräscha rosor, även av champagne och choklad. Rummets tillhörande bad har givetvis såväl dusch som lyxig jacuzzi med tillhörande eteriska oljor. Här finns också både badrockar, badtofflor och badlakan vilket kan vara skönt att ha eftersom hotellets relaxavdelning med bubbelpool och bastu står till ert förfogande. I relaxen serveras drinkar och exotisk frukt.

Romantisk weekend gourmetmeny

På rummet kan ni välja fritt ur musikanläggningens urval av musik eller välja att tillbringa kvällen med att titta på någon av de romantiska filmer som erbjuds via storbilds-TV:n. Föredrar ni gemensamma aktiviteter utomhus finns oftast rika möjligheter till romantiska promenader och strövtåg i omgivningen runt hotellet. Tips på spännande utflyktsmål och andra aktiviteter kan ni få i hotellets reception. Middagen består av antingen buffé eller fyrarätters gourmetmiddag och på morgonen står en frukostbuffé färdigdukad i matsalen.

Håll med om att detta är precis vad du och din partner behöver för att pigga upp ert förhållande. En romantisk weekend för två är en högoktanig katalysatoreffekt i ert gemensamma liv.